Zaznacz stronę

Czekolada Dolfin
z imbirem 70g

Czekolada deserowa z delikatnie pikantnym imbirem ukryta w eleganckim opakowaniu. Kusi egzotycznym zapachem i smakiem.

Dlaczego belgijska czekolada uważana jest przez wielu za najlepszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to przede wszystkim niezwykle długa, bogata i barwna tradycja, a także działająca w służbie tej tradycji technologia.

Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i ekologicznych składników z doskonałą masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, rozmaite orzechy oraz inne słodkości – te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal niespotykany wcześniej smak, podkreślając jednocześnie wszystkie jej atuty.

Dolfin czerpie z tradycji i natury, ale stawia też na innowacyjność. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna – a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.
Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!

Odpowiedzialna

Produkcja

COCOA ACT 4

Każdy ma rolę do odegrania dla przyszłości planety, a Dolfin zdecydował się objąć wiodącą rolę, inwestując w nowy program zrównoważonego rozwoju etycznego.

Made in Belgium

Wszystkie czekoladki Dolfin są produkowane wyłącznie w Belgii, w pracowniach znajdujących się w Baulers (Nivelles).

Zapraszamy do kontaktu